May 23, 2022

DigiCorp Labs featured by Dutch IT Channel!

https://dutchitchannel.nl/697683/metaverse-enterprise-solution-markt-groeit-wereldwijd.html Metaverse Enterprise Solution markt groeit wereldwijd De Metaverse Enterprise Solution markt groeit wereldwijd met topspelers zoals Villains, Xavor Corporation, DIGICORP Labs, Globant, Accenture, TFX en Veritone. Dit meldt Reports...

https://dutchitchannel.nl/697683/metaverse-enterprise-solution-markt-groeit-wereldwijd.html

Metaverse Enterprise Solution markt groeit wereldwijd

Jos van der Deijl, CEO DigiCorp Labs

De Metaverse Enterprise Solution markt groeit wereldwijd met topspelers zoals Villains, Xavor Corporation, DIGICORP Labs, Globant, Accenture, TFX en Veritone. Dit meldt Reports & Markets in een onderzoeksrapport.

Het rapport bestudeert de Metaverse Enterprise Solution-markt met vele aspecten van de industrie, zoals de marktomvang, marktstatus, markttrends en voorspelling. Het rapport geeft ook korte informatie over de concurrenten en de specifieke groeimogelijkheden met belangrijke marktfactoren. Vind de volledige Metaverse Enterprise Solution-marktanalyse gesegmenteerd op bedrijven, regio, type en toepassing in het rapport.

Het rapport biedt waardevol inzicht in de Metaverse Enterprise Solution-marktvoortgang en -benaderingen met betrekking tot de Metaverse Enterprise Solution-markt met een analyse van elke regio. Het rapport gaat verder over de dominante aspecten van de markt en onderzoekt elk segment.

Topspelers in de zakelijke Metaverse markt zijn: Villains, Xavor Corporation, Globant, Accenture, TFX, Veritone, Tumblr, DIGICORP Labs, BITDEAL, Veriverse, Disforge, Rroblox, Microsoft, Meta (Facebook) en Baidu.

Jos van der Deijl (foto), CEO DigiCorp Labs: "Wij zijn uitermate trots op het feit dat DigiCorp Labs genoemd wordt als één van de belangrijkste spelers voor Metaverse Enterprise Solutions, naast o.a. Microsoft, Accenture en Meta (Facebook), Roblox, en FTX. Bedrijven en organisaties bereiden zich voor op een nieuwe metaverse /web3 omgeving. Daarbij is blockchain technologie en een decentraal quantum-safe opslag van data essentieel voor de building blocks van metaverse en web3. Dit voor een veilige toegang, peer-to-peer communicaties, en waarborgen van ownership, veilig beheer en monetisatie van data. Onze technologie en oplossingen zijn daar volledig op gericht."

Article written by Witold Kepinski
magnifiercrosschevron-down